Barn - Täby

Undervisningen börjar kl. 10.00 med mässan, som barnen firar med hela församlingen, och fortsätter därefter i respektive grupper.

Boka in undervisningsdagar:
31 augusti

14,28 september

12, 26 oktober

9,23 november

7,21 december

Undervisningsbarnen är uppdelade i 4 grupper:

Grupp I, (klass 1)

Grupp II,
(klass 2) Första kommunionen

Grupp III,
(klass 3-4)

Grupp IV,
(klass 5-7)

Dessutom finns:

Grupp V (klass 8-9) Konfirmander

Grupp VI (Föräldrar)

Trosundervisning som ger barn och ungdomar en möjlighet till att fördjupa sin katolska tro och att förberedas till den kristna initiationens sakrament. Den är en ovärderlig hjälp för föräldrarna att uppfylla sitt löfte från dopet att uppfostra sina barn katolskt.

Föräldragruppen fortsätter som vanligt den här terminen. Undervisningen sker på söndagar efter högmässan kl. 10.00. Söndagsmässan är obligatoriskt för både barnen, ungdomarna och föräldrarna också – trosvittnesbörd.
Liksom förra terminen kräver vi att minst en av föräldrarna deltar i föräldraträffarna samtidigt som barnen har sin undervisning.

Onsdag 23 juli 2014
Birgitta av Vadstena, änka och ordensstiftare. Birgitta dog i Rom, Piazza Farnese den 23 juli 1373. På hennes önskan lyfte man henne ur sängen upp på bordet, för att hon skulle få dö på trä likt Kristus. Bordsskivan är Birgittahusets största klenod.