Barn - Täby

Undervisningen börjar kl. 10.00 med mässan, som barnen firar med hela församlingen, och fortsätter därefter i respektive grupper.

Boka in undervisningsdagar:

10 jan (julgransplundring), 24 jan, 7, 21 feb, 6, 20 mars, 3, 17 april,
1, 22 maj.

Första kommunion:         15 maj 2016 kl.10.00
Praktisk genomgång samt bikt:     14 maj 2016 kl.14.00

Undervisningsbarnen är uppdelade i följande grupper:

Grupp I, (klass 1)

Grupp II,
(klass 2) Första kommunionen

Grupp III,
(klass 3-4)

Grupp IV,
(klass 5-7)

Dessutom finns:

Grupp V (klass 8-9) Konfirmander

Grupp VI (Föräldrar)

Trosundervisning som ger barn och ungdomar en möjlighet till att fördjupa sin katolska tro och att förberedas till den kristna initiationens sakrament. Den är en ovärderlig hjälp för föräldrarna att uppfylla sitt löfte från dopet att uppfostra sina barn katolskt.

Föräldragruppen fortsätter som vanligt den här terminen. Undervisningen sker på söndagar efter högmässan kl. 10.00. Söndagsmässan är obligatoriskt för både barnen, ungdomarna och föräldrarna också – trosvittnesbörd.
Liksom förra terminen kräver vi att minst en av föräldrarna deltar i föräldraträffarna samtidigt som barnen har sin undervisning.

Torsdag 5 maj 2016
Angelus av Jerusalem, martyr.